Vragen? 0593 58 24 44

Express

  • Merk: Horsch
  • Type: Express TD - KR

zaaimachine in 3-punt

Neem contact op

De Express zaaimachine is een zaaimachine in 3 punts uitvoering. Het is een compacte high-speed zaaimachine die weinig pk nodig heeft. De Express is uitgevoerd met de technologie die Horsch ook gebruikt in de getrokken zaaimachines. De machine is over de volle breedte uitgevoerd met een packerwals, waardoor het zaaibed optimaal voorbereidt wordt voor het zaaien en het zaad op de juiste plaats afgegeven kan worden.

Express KR

Universele zaaitechniek met rotorkopeg

De Express KR is een 3 punts zaaimachine die ontworpen is voor een intensieve zaaibedbereiding, ook onder zware omstandigheden. Door de 3 pakker varianten is de machine geschikt voor verschillende omstandigheden. TurboDisc-zaadkouters zorgen voor een perfecte zaadaflegging. De zaadkouters kunnen worden geheven, zodat ook alleen met de rotorkopeg kan worden gewerkt.

Express TD

Professionele zaaitechniek in de 3-punt

Met de Express TD kunnen grote oppervlakten per uur bewerkt worden als gevolg van de werksnelheden van 10 tot 20 km/uur. De Express TD is uitgerust met een grote zaadtank van 1500 liter, waardoor de stilstandtijd beperkt wordt. Doordat de machine in 3-punt aan de trekker is bevestigd, is een geringe trekkracht nodig, wat een besparing in brandstof betekent. Door de TurboDisc zaadkouters heeft de Express TD een precieze zaaddosering ook bij hoge rijsnelheden.

Voor meer informatie kunt u hiernaast de folder downloaden.

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken