SIP

 

Vragen? 0593 58 24 44

SIP is de grootste Sloveense fabrikant van landbouwmachines. Het hoofdkantoor is gevestigd in Šempeter v Savinjski dolini (Slovenië). Zij maken gebruik van jarenlange ervaring om robuuste en hoogwaardige machines te produceren.

Zonna importeert o.a. het hooibouwprogramma van SIP dat bestaat uit: Maaiers, schudders en harken. SIP heeft meer dan 60 jaar kennis en ervaring opgebouwd in de groenlandtechniek. SIP exporteert meer dan 80 procent van de  producten naar 55 landen wereldwijd.

Wanneer u voor een SIP machine kiest, kiest u voor een robuust, eenvoudig te bedienen, beproefde oplossing die geschikt is voor vlak en bergachtig terrein. SIP werkt nauw samen met gebruikers die de machines onder de meest uiteenlopende omstandigheden gebruiken. Deze ervaringen neemt SIP mee in de ontwikkeling van machines. Het resultaat is een verscheidenheid aan machines die robuust en duurzaam zijn en voldoen aan de hoogste normen op elk gebied.

Een goede werking van de machines gedurende de levensduur is zeer belangrijk. Om dit te garanderen gebruikt SIP alleen de beste componenten van gerenommeerde leveranciers. SIP streeft ernaar om snel te reageren en praktische oplossingen te bieden indien een storing zich voordoet, o.a. door het snel beschikbaar hebben van reserveonderdelen gedurende het hele jaar. Zodat het werk zo spoedig mogelijk kan worden voortgezet.

Onze merken

Bekijk hier onze merken