Vragen? 0593 58 24 44

Avatar

  • Merk: Horsch
  • Type: Avatar SW - SD

schijvenzaaimachine

Neem contact op

De Avatar is een lichtgewicht  basiszaaimachine met mogelijkheid om ballast toe te voegen, voor een goede zaadsleufvorming en inbedding van het zaad onder de moeilijkste omstandigheden.

Avatar SD

Robuust, veelzijdig en nauwkeurig

De Avatar SD is een robuust gebouwde machine met een schaar druk tot 350 kg. gelagerd door middel van rubberen buffers, daardoor geen slijtage, geen scharnierpunten maar wel een optimale schokdemperwerking. De lagers zijn onderhoudsvrij en de zaaischoen heeft een hardmetalen slijtrand. De Avatar SD kan ingezet worden voor alle  zaaiomstandigheden, onder andere directzaai, mulchzaai, conventionele grondbewerking, in vanggewassen, enz.

Avatar SW

Innovatief, krachtig met bewezen componenten

De Avatar SW is universeel inzetbaar van directzaai tot bewerkte bodem. Met de Avatar SW kunnen maximaal 3 componenten onafhankelijk van elkaar worden gedoseerd. De machine is voorzien van instelbare sluitrollen om de zaaisleuf goed dicht te maken. De drukrol in de rij zorgt voor een optimale inbedding van het zaad in de voeren. Door de optimale inbedding wordt een goede opkomst verkregen, zelfs bij droge omstandigheden.

Voor meer informatie kunt u hiernaast de folder downloaden of contact met ons opnemen.

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken