Vragen? 0593 58 24 44

Spuittechniek

  • Merk: Horsch
  • Type: Leeb AX - LT - GS - PT

veldspuit

Neem contact op

Horsch Leeb veldspuit

Om aan de wensen van landbouwers en loonwerkers te kunnen voldoen, blijft Horsch zijn machines door ontwikkelen, met het streven de machines maximaal te laten presteren tegen minimale kosten. Met het vooropstellen van dit gegeven heeft Horsch de volgende modellen veldspuiten in het programma.

Leeb AX

De Horsch Leeb AX is een getrokken spuit met een tankinhoud van 3.800 liter. De tank is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Door de vorm van de tank is deze eenvoudig te reinigen. Het parallellogram waar de spuitbomen aan zijn bevestigd is hydraulisch geveerd, waardoor de spuitbomen zeer stabiel blijven, ook in heuvelachtig terrein en bij hogere snelheden. Dit parallellogram is zo dicht mogelijk bij de as bevestigd, dit maakt de spuitbomen zeer geschikt voor Boomcontrol. Over de spuitdoppen is een bescherming aangebracht, zodat deze worden beschermd tegen wind en mogelijke schade.

 

Leeb LT

De Horsch Leeb LT is een getrokken spuit met een tankinhoud van 4.000, 5.000 of 6.000 liter. Net als de andere spuiten van Horsch heeft de Leeb LT een laag zwaartepunt, waardoor deze zeer stabiel zijn. De tank is gemaakt van hoogwaardige kunststof en zodanig vormgegeven, dat deze gemakkelijker te reinigen is. De spuitbomen zijn in parallellogram opgehangen en hydraulisch geveerd, dit geeft een stabiele spuitboom, ook bij hogere werksnelheid en heuvelachtig terrein. Er is een bescherming over de spuitdoppen aangebracht om de wind minder invloed te geven op het spuitbeeld en om bescherming te beiden tegen schade. De boom is aan de onderkant glad afgewerkt om het gewas zo goed mogelijk te beschermen. De machine is verder uitgerust met o.a. geïntegreerde spuitboombeveiliging, geveerde as, centrale bediening en een hoge bodemvrijheid. De machine is geschikt voor banden tot ø 2,05 meter.

 

Leeb GS

De Leeb GS is een professionele machine met een tankinhoud van 6.000, 7.000 of 8.000 liter. De tank is vervaardigd uit roestvrij staal aan binnen- en buitenkant gelast. De spuitboom is opgehangen in een parallellogram en hydraulisch geveerd, waardoor er een stabiele ophanging wordt verkregen, zodat deze ook in heuvelachtig of bij hoge snelheid stabiel blijft. Door de bevestiging dicht achter de as is de spuitboom ook geschikt voor uitrusting met Boomcontrol. De machine is uitgerust met automatische aanpassing van de spuitboom, zodat gericht kan worden gespoten ook bij hogere werksnelheden. De gladde onderkant van de spuit zorgt voor een voorzichtige behandeling van het gewas. Ingeklapt in transportstand is de machine zeer compact en kan veilig getransporteerd worden.

 

Leeb PT

De Horsch PT 280 maakt indruk met zijn grote inhoud en de mechanische vierwielaandrijving. Deze machine past uitstekend bij de grote akkerbouwbedrijven.

De PT 280 is uitgerust met een 7,7 liter zescilinder MTU (Mercedes) met 285 pk., permanente, mechanische vierwielaandrijving, krachtige hydrauliek 200 l/min, ruime cabine met airconditioning en een ruim zicht, cruise control-functies. De tank van 8.000 liter is gemaakt van roestvrij staal is door zijn vorm eenvoudig te reinigen. Ook is de machine voorzien van de modernste applicaties, verschillende terminals, C-Box voor het bedienen van alle kranen vanaf één punt, automatische GPS-gestuurde sectieregeling, Auto-Steering – automatische besturing via GPS.

Met de PT 350 heeft Horsch een machine in het assortiment die ook hoog gewas kan spuiten, zoals mais. Door de spoorverstelling tot 3 meter breed wordt het mogelijk om ook bij hoge doorgang precies en met hogere snelheid te spuiten. De tank heeft een inhoud van 5.000 liter, van roestvrijstaal en is eenvoudig te reinigen.

Net als de PT 280 is de PT 350 uitgevoerd met een 7,7 liter zescilinder MTU (Mercedes) met 285 pk., permanente, mechanische vierwielaandrijving, krachtige hydrauliek 200 l/min, ruime cabine met airconditioning en een ruim zicht, cruise control-functies. Verder is de machine voorzien van de modernste applicaties, verschillende terminals, C-Box voor het bedienen van alle kranen vanaf één punt, automatische GPS-gestuurde sectieregeling, Auto-Steering – automatische besturing via GPS.

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken