Vragen? 0593 58 24 44

Serto

  • Merk: Horsch
  • Type: Serto SC - SW

schijvenzaaimachine

Neem contact op

Met de Serto biedt Horsch een compacte zaaimachine met een werkbreedte van 10 of 12 meter zonder voorafgaande werktuigen aan. De Serto kenmerkt zich door een wel doordacht mechanisme om de machine in transportstand te plaatsen. Daarnaast beschikt de Serto over een doorgaande bandenpakker in combinatie meet een zware dubbele schijfkouter.

Serto SC

Zaaimachine voor maximale efficiƫntie voor grote bedrijven.

Door de PowerDisc schaar kan de schaardruk hydraulisch vanuit de cabine worden geregeld. Daarnaast wordt door middel van de hydraulische gewichtsverplaatsing het gewicht automatisch van de zaaiwagen naar de zijvleugels overgedragen. Op elke afzonderlijke zaaischaar staat altijd dezelfde druk. De Serto SC is voorzien van een grote tankinhoud van 6.000 liter die weinig trekkracht nodig heeft. De tank is gedeeld met de mogelijkheid voor contactbemesting of dosering van mengsels.

Serto SW

Enkele zaaimachine voor grote oppervlakten

Voor meer vermogen is de Serto SW uitermate geschikt. De Serto SW is uitgerust met een tank van 17.000 liter. De tank is opgedeeld in 3 delen, waardoor er de mogelijkheid is tot contactbemesting of het aanbrengen van mengsels. Met spoorlosloopschijven worden de sporen van de zaaimachine waterpas gesteld en worden voor alle PowerDisc zaaischijven dezelfde condities gegarandeerd. Dit maakt een gelijkmatige diepte-plaatsing over de gehele werkbreedte mogelijk en creƫert in combinatie met de hydraulische gewichtsoverdracht de voorwaarden voor een gelijkmatige veldopkomst.

 

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken