Vragen? 0593 58 24 44

Cyclone Shredder

 • Merk: Major
 • Type: MJ30-200 - MJ30-550

cirkelmaaier in 3-punts uitvoering

Neem contact op

Cirkelmaaier, 3-puntsuitvoering

Modellen MJ31-200, MJ31-250, MJ31-280, MJ31-300, MJ30-350, MJ30-420 en MJ30-560

De bekroonde range van Major’s Cyclone cirkelmaaiers is ontwikkeld om het werk te doen wat voorheen met klepelmaaiers werd gedaan.  Hierbij wordt er flink bespaard op vermogen en brandstof!

De machines zijn sterk en robuust geconstrueerd: zeer geschikt om te gebruiken bij het onderhoud in bossen, wegbermen en andere natuurgebieden. Deze heeft geen moeite met houtopslag, struiken, riet, pitrussen en onkruid. Tevens kan deze goed ingezet worden voor het verkleinen van groenbemesters en stoppelresten van b.v. mais en koolzaad.

Strenx™ 700 MC hoogwaardig staal wordt gebruikt voor het maaidek van deze machine. Dit materiaal is veel sterker dan het normale staal dat in de machinebouw gebruikt wordt. De steunschotels onder de maaimessen zijn gemaakt van het slijtvaste Hardox® 450 staal. Dit is vooral bekend uit het grondverzet.  Als optie kan de Major Cyclone met een side-shift worden uitgevoerd.  Leverbaar in zowel front als achter uitvoering (aangeven bij bestelling) Voorzien van grote looprol aan achterzijde.

 • Kan zowel voor als achter de tractor gemonteerd worden (bij bestelling specificeren)
 • Gepatenteerde aandrijving
 • 25% minder energie- en brandstofverbruik dan een vergelijkbare klepelmaaier
 • De schokabsorberende, geharde messen van verenstaal zorgen voor minder trillingen
 • Minder slijtage en onderhoud dan bij vergelijkbare klepelmaaiers

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  *Verplichte velden

  Onze merken

  Bekijk hier onze merken