Vragen? 0593 58 24 44

Tiger

  • Merk: Horsch
  • Type: Tiger AS -LT - MT

cultivator

Neem contact op

De Tiger is een robuuste cultivator voor intensieve bodembewerking, uitgerust met Terra Grip tanden, Mulch Mix schaar. De werkdiepte is in te stellen van 5 tot 35 cm. De Tiger is te combineren met een Pronto zaaimachine, zodat in 1 werkgang de bodem wordt bewerkt en het gewas gezaaid.

Tiger AS

Het slimme alternatief voor de ploeg

De Tiger AS mengt de grond intensief en maakt dit los tot 35 cm. diepte. In vergelijking met ploegen wordt tot 20% minder diesel verbruikt en tot 30% meer oppervlakte bewerkt per uur. De Tiger AS is uitgerust met TerraGrip-tanden. Het MulchMix-schaarsysteem heeft weinig trekkracht nodig en bodemverdichting wordt vermeden door de grote straal van de schaar.

Tiger LT

Compact met geringe vereiste trekkracht

De Tiger LT heeft een opbouw met 3 balken, waardoor deze minder trekkracht vereist in vergelijking met de Tiger AS. De exacte dieptegeleiding wordt verkregen door een groot uitgevoerde bandenpakker. Deze cultivator is uitgrust met een MulchMix-schaarsysteem die samen met de schaarvleugels zorgt voor een intensieve inmenging en bewerking van het hele oppervlak.

Tiger MT

De oplossing zelfs voor de lastigste omstandigheden

De Tiger MT is uitgerust met een 2-rijïg DiscSysteem die is voorzien van grote schijven voor het intensief versnijden en inwerken van oogstresten met lange vezels, zoals korrelmaïs, gelegerd graan of braakliggende grond. De Tiger MT heeft een tandsysteem met 2 balken en is absoluut ongevoelig voor verstopping vanwege de grote sleufafstand. De grond kan tot 35 cm. diepte losgewoeld worden.

Download hiernaast de folder voor alle informatie

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken