Sportvelden maaien, dat doe je met de Major MJ 71-240!

Vragen? 0593 58 24 44

De 2,4 m werkbreedte van de maaier betekent dat in de praktijk ca 1 voetbalveld per half uur kan worden gemaaid, waardoor de onderhoudstaken van terreinknechten aanzienlijk worden vereenvoudigd.

Een groot voordeel van de Major Swift ten opzichte van een kooimaaier is het eenvoudige gebruik en de lage gebruikskosten. De Major Swift heeft bijna geen onderhoudskosten in vergelijking met de hoge kosten van de kooimaaier. Daarnaast kan al het werk sneller en beter worden uitgevoerd.

 

De Swift rollermower is ontworpen voor duurzaamheid en lange levensduur. Krachtige, op maat gemaakte tandwielkasten elimineren problemen die bij V-snaar aangedreven maaiers horen. Afgedichte en afgeschermde lagers bieden volledige bescherming tegen vocht, aarde en grasresten. Gebouwd met Strenx® 700 MC hoogwaardig staal en thermisch verzinkt is de Major Swift een krachtige, onderhoudsvriendelijke maaier.

Dankzij de 60 mm mesoverlap in combinatie met de hoge messnelheden wordt gezorgd voor een consistent hoge maaikwaliteit in natte en droge omstandigheden.

De MJ71-240 Swift is uitstekend en eenvoudig te gebruiken voor elk lid van het team, ongeacht hun ervaring.

Bel ons voor een gratis demonstratie!

0593 – 582 444 of www.zonna.nl

Ga naar contact
Delen: