Over ons

 

Vragen? 0593 58 24 44

Over Zonna.

Zonna is actief op een aantal terreinen binnen de landbouw:

Akkerbouw

Binnen de akkerbouw zijn wij actief met producten voor de complete oogst. Vanaf het zaaien en poten naar het onderhouden van het gewas tot het rooien en inschuren.

Veehouderij

Met sterke producten voor de voederwinning en het breedste programma op voergebied, zijn wij een competente partner voor de veehouder. Voor het automatisch voeren kunnen wij u de meest geavanceerde machines leveren.

Loonwerk

Binnen de sector waar productiviteit het toverwoord is, voelen wij ons thuis. Betrouwbare machines, die efficiënt werken mogelijk maken, zoals zelfrijdende aardappelrooiers of universeelstrooiers met hoeveelheidsafgifte en weeginrichting. Dat zijn toekomstgerichte investeringen.

Kijkt u rustig verder op onze website. Hier kunt u vinden welke machines en merken wij in ons assortiment voeren.

 

Hoe het begon!

In de jaren dertig begon de heer J. Hepping het Beiler Warenhuis, een winkel in potten en pannen en aanverwante artikelen.

Na de oorlog kwam de heer Hepping in contact met de firma’s Grimme en Strautmann in het naburige Duitsland. Al snel werden de machines geïmporteerd en afgeleverd aan diverse agrariërs in de weide omgeving.

De naam werd veranderd in Verkoopkantoor Zonna en er werd een dealer netwerk opgezet, de schuur achter de woning werd omgebouwd tot magazijn. Zowel machines als onderdelen worden geleverd door het hele land. Het bedrijf groeide uit tot wat het nu heden ten dage is.

De derde generatie van de familie Hepping is aan het bewind. Het assortiment is meerdere keren uitgebreid en meerdere merken zijn verkrijgbaar bij Zonna.

Enkele jaren geleden is een vestiging geopend in Boekel, om onze klanten in het zuiden van het land beter te kunnen ondersteunen.

Ga naar contact
Delen: