Maximaliseer uw productiviteit

Vragen? 0593 58 24 44
De SIP SILVERCUT DISC 1500 T maaicombinatie heeft maar één doel: de hoogst mogelijke kwaliteit in de kortst mogelijke tijd garanderen.
Een maaicombinatie met een werkbreedte van 14,9 meter en een hoge capaciteit tot wel 22.5 ha per uur voor de professionele landbouwer of het loonbedrijf.

De 5 losse maaiers (4 achter en 1 voor) uitgevoerd met een hydropneumatisch vering volgen het contour van de akker perfect, ook bij hogere snelheden.

Deze maaicombinatie wordt aangekoppeld aan de trekker, wat de investering en productiekosten verlaagd in vergelijking met de zelfrijdende machines.

De hydropneumatische maaibalk-ontlasting garandeert een precieze snede en voer van hoge kwaliteit. Gemakkelijk en probleemloos maaien op alle terreinen onder alle condities. De hydropneumatische maaibalk ontlasting kan eenvoudig en snel worden aangepast, zowel voor aanvang als tijdens het maaien.

De maaiers zijn voorzien van een hydraulische aanrij-beveiliging Bij het raken van een obstakel beweegt de maaibalk naar achteren en naar boven. Wanneer het obstakel is verwijdert, keert deze automatisch terug naar de werkpositie.

De hydraulisch verstelbare aankoppelhoogte zorgt voor een optimale chassispositie ongeacht de hoogte van de dissel.

     

Voor meer info kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop via ons contactformulier of 0593 – 582 444

Ga naar contact
Delen: