Vragen? 0593 58 24 44

Opbouw zaaimachine

 • Merk: Horsch
 • Type: Partner - MiniDrill - DuoDrill

Opbouwzaaimachines

Neem contact op

Horsch stelt de hoogste eisen aan de zaaimachines. Dit geldt voor ontwerp, technologie, montage en service. Er wordt de tijd genomen om uitgebreide studies uit te voeren en de ervaringen om te zetten tot een uitstekend werkende machine die aan uw verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om een kleine opbouwzaaimachine of om de meest uitgebreide precisiezaaimachine, in samenwerking met Horsch kunnen we u een passende machine leveren, die voldoet aan uw wensen.

MiniDrill

De Minidrill is zo ontwikkeld dat met een kleine aanpassing van een bodembewerkingsmachine een zaaimachine gemaakt kan worden .

De Minidrill heeft een 400 liter druktank voor een gelijkmatige zaaigang van 160 kg/ha. De druktank vermindert de deling van speciale zaadmengsels die meer en meer in opkomst zijn. Het zaad gaat via de doseereenheid via de doseerwals naar het verdeelsysteem waar het zaad gelijkmatig afgegeven wordt. Tegelijkertijd zorgt de packerwals voor een optimaal zaaibed, waardoor een probleemloze ontkieming kan plaats vinden.

 

De Minidrill kan worden opgebouwd op: Terrano FX, Terrano GX, Joker CT en Joker RT.

 

DuoDrill

Door de DuoDrill op te bouwen op een Tiger of Pronto kunt u zeer efficiënt werken door meerdere werkgangen te combineren. Zo kunt u gelijktijdig de grond bewerken, een hoofdgewas zaaien en een tussengewas zaaien. U heeft een compacte combinatie die bestaat uit een tank van 300 liter, elektrische aandrijving en een hydraulische ventilator. De DuoDrill blaast de zaden op de aarde, de bandenpakker drukt de zaden aan en dekt deze af.

 • DuoDrill 3, werkbreedte tot 3,00 meter, tankinhoud 300 liter

 

Partner

Met de Partner biedt Horsch een systeem waarmee gecontroleerd meststof aangebracht kan worden tijdens het grondbewerken.  De meststof of het zaad kan direct op de goede plaats worden aangebracht. In de grond, hierdoor kan de meststof meteen zijn werking doen en gaat er niets verloren. De tank beschikt over een ruime opening, zodat deze gemakkelijk gevuld kan worden.

 • Partner HT, inhoud 2.800 liter verdeeld in 2 compartimenten, aanbouw in 3 punt achter trekker, maar kan ook opgebouwd worden op een grondbewerkingsmachine.
 • Partner FT, inhoud 1.600 liter, met 1 compartiment, in front opgebouwd.

 

 

 

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  *Verplichte velden

  Onze merken

  Bekijk hier onze merken