Vragen? 0593 58 24 44

Rondebalen wikkelaar

 • Merk: McHale
 • Type: 991 L - 991 B - 991 HS

Rondebalen wikkelaar

Neem contact op

De McHale ronde balenwikkelaars staan voor efficiënt en effectief balen wikkelen. Deze zijn praktisch uitgevoerd met componenten van hoge kwaliteit. Het uitgekiende ontwerp maakt de McHale wikkelaar tot de eerste keus van zowel loonwerker als landbouwer. Deze machines zijn uitgevoerd met praktische en betrouwbare kenmerken met efficiëntie als uitgangspunt.

Zoals alle ronde balenwikkelaars van McHale levert het assoritment balenwikkelaars met hoge capaciteit een strak verpakte silagebaal die alle natuurlijke sappen bevat, waardoor de voedingswaarde wordt verhoogd en de bescherming van het milieu wordt verbeterd.

 

991 L

De McHale 991L serie rondebalen wikkelaars is zeer geschikt om rondebalen te wikkelen bij de opslag.

De 991L serie rondebalen wikkelaars bieden de perfecte mix van beproefde en geteste technologie met een solide constructie en betrouwbare werking.

 De 991LB ronde balen wikkelaar is een handmatig bediende machine, met 4 functies om het proces uit te voeren.

 • 991 LB, 
 • 991 LBER
 • 991 TBER

 

991 B

Vol met praktische en betrouwbare componenten is de 991 serie ontworpen met het efficient bedienen in gedachten. Kijk naar het hydraulisch bedienbare snij en knoop systeem, de efficiente dispenser (welke de folie maximaal benut) en de 991 gepatenteerde damper systeem en je zult zien dat de 991 serie je keus is/wordt.

De 991B serie is uitgevoerd met een hydraulisch bedienbaar cut & tie-systeem en een gepatenteerd damper systeem. Door de efficiënte folie-dispenser wordt de folie maximaal benut.

 • 991B-BC, 
 • 991BJS
 • 991BE

 

991 High Speed

Herhaaldelijk hebben loonbedrijven ons gevraagd om een baalwikkelaar met een hogere productie. Deze vraag komt voornamelijk voort uit de wens van landbouwers en loonbedrijven om de balen te omwikkelen met zes lagen folie in plaats van vier. En natuurlijk ook om de productie te verhogen. Bij een vergelijking met de McHale 991BE, waarbij de oliestroom en de tafelrotatie van beide machines gelijk waren, kon de 991BE 2 balen wikkelen tegen de 991 High Speed 3 balen.

Daaruit blijkt dat de 991 High Speed 50% meer vermogen heeft dan een vergelijkbare enkele dispenser machine.

 • 991 High Speed

 

 

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  *Verplichte velden

  Onze merken

  Bekijk hier onze merken