Vragen? 0593 58 24 44

Terrano

  • Merk: Horsch
  • Type: Cultivator

cultivator

Neem contact op

De Terrano is een universele cultivator, die door het gebruik van verschillende schaarsystemen zowel geschikt is voor vlakke stoppelbewerking over de volledige oppervlakte als voor intensief losmaken en mengen van de grond. De Terrano is te verkrijgen vanaf een werkbreedte van 3 meter tot meer dan 12 meter breed.

Terrano FX

Universele grondbewerking zonder compromissen

De HORSCH Terrano FX is een compacte cultivator opgebouwd uit 3 balken met een breed toepassingsgebied – of het nu gaat om ondiepe stoppelbewerking of voor intensieve grondbewerking. De alleskunner Terrano FX mengt perfect in alle dieptes tussen 5 en 30 cm. Dankzij de framehoogte van 85 cm en een tandafstand van 30 cm mengt de Terrano nauwkeuring alle gewasresten, ook onder de moeilijkste omstandigheden.

Terrano FM

Efficiënte universele cultivator

De Terrano FM is gemaakt voor een vlakke stoppelbewerking tot 30 cm. diepe grondbewerking. De machine is opgebouwd met 4 balken, hierdoor wordt een zeer intensieve inmenging met een uitstekende egalisatie verkregen. De Terrano FM draait in het veld op de volledige breedte van de pakker en de voorste steunwielen, waardoor ondanks grote werkbreedtes snelle en veilige draaimanoeuvres mogelijk zijn. De dubbele RollPack-packer garandeert een hoge bedrijfszekerheid gecombineerd met een intensieve verdichting en een goede oppervlaktestructuur.

Terrano GX

Elegante precisie in al zijn diversiteit

De Terrano GX is ontwikkeld voor efficiënte en nauwkeurige grondbewerking. Deze kan worden ingezet voor vlakke tot diepe grondbewerking tot 25 cm. Met de 3- en 4 balken versie is hij geschikt  voor alle toepassingen. De werkdiepte kan heel eenvoudig worden ingesteld. De diepte van de pakker wordt door de voorste steunwielen via een koppelstang ingesteld. Het middengeplaatste onderstel is centraal geplaatst en zorgt daardoor voor veel comfort op de openbare weg en biedt een optimale wendbaarheid op de wendakker.

 Terrano MT

Vlak mengen en diep losmaken

De Terrano MT is de ideale machine voor het bewerken van zware bodems die diep moeten worden losgemaakt, maar waarop oogstresten slechts ondiep moeten worden ingewerkt, zodat wordt voorkomen dat grove gronddelen naar de oppervlakte worden gebracht. Het middengeplaatste onderstel zorgt voor een uitstekende wendbaarheid en kan voor de dieptegeleiding worden gebruikt. Ideaal bij natte omstandigheden om het gewicht van de pakkerrol te verlagen.

Download hiernaast de folder voor alle informatie

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken