Vragen? 0593 58 24 44

Joker

  • Merk: Horsch
  • Type: schijveneg

schijveneg

Neem contact op

De Joker is uitermate geschikt voor de vlakke stoppelverwerking, daardoor wordt de ontkieming van de gewassen gestimuleerd, de capillariteit onderbroken en het zaaibed voorbereid. De aarde wordt verkruimeld en de stoppel ingemengd. Door de inmenging van de stoppel ontstaat een goede verhouding van losse aarde wat tijdens de ontkieming nodig is. De Joker schijveneg is opgewassen tegen grote hoeveelheden stro, organische meststoffen of vanggewas.

Joker CT

Precieze en snelle stoppelbewerking in de 3 punt aanbouw 

De Joker CT is gemaakt voor een vlakke en intensief mengende stoppelbewerking, pure kracht. De machine is éénvoudig te bedienen en robuust gebouwd. Er zijn vele packer-varianten beschikbaar, zodat deze machine op elk soort bodem inzetbaar is.

Joker RT

Precieze en snelle stoppelbewerking met grote werkbreedte

De Joker RT is een getrokken cultivator voor het vlak en intensief mengen van de stoppel. Op deze robuuste en onderhoudsvrije machine kunnen verschillende hulpmiddelen worden aangebouwd, zoals een crossbar of messenrol. Daarnaast zijn ook voor dit model vele packer-varianten beschikbaar.

Joker HD

Korte schijveneg met grote schijfdiameter

Van vlakke stoppelbewerking na graan tot 15 cm diepe grondbewerking na korrelmaïs, de getrokken Joker HD kan het allemaal. De grote schijfdiameter van 62 cm. zorgt voor een enorme snijcapaciteit en werkdiepte tot 15 cm. Door de paarsgewijze ophanging van de schijven met een grote doorgang is de Joker HD ongevoelig voor verstoppingen.

Download hiernaast de folder met alle informatie

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken