Vragen? 0593 58 24 44

Cruiser

  • Merk: Horsch
  • Type: Cruiser XL

cultivator

Neem contact op

De Cruiser XL is de specialist op het gebied van bodembewerking. Bij een maximale werkdiepte van 15 cm. is hij zeer geschikt voor de perfecte stoppelverwerking, zaaibedbereiding en als fijne cultivator voor het mechanisch onkruid bestrijden maar ook voor het losmaken en beluchten van de grond in het voorjaar.

Cruiser SL

Perfectie in vlakke grondbewerking

De Cruiser SL is gemaakt voor de vlakke en middeldiepe grondbewerking. De machine heeft een opbouw met 4 balken voor een zeer instensieve menging en verdeling door de lange verblijftijd van de oogstresten in de machine. De veertand handhaaft een stabiele werkdiepte tot maximaal 15 cm. met een activeringsdruk van 150 kg en een uitveerweg van 20 cm. De Cruiser SL is verkrijgbaar met scharen van 5, 8 of 10 cm. breed of vleugelscharen van 20 cm. Door middel van egalisatieschijven of afstrijkers kan de bodem perfect ge√ęgaliseerd worden.

Cruiser XL

Perfectie in vlakke grondbewerking

De Cruiser XL is de specialist voor de vlakke en middeldiepe grondbewerking. Door de opbouw met 6 balken wordt een zeer intensieve menging en verdeling verkregen door de lange verblijftijd van de oogstresten in de machine. De Cruiser XL heeft een middengeplaatst onderstel voor de pakkerrol waardoor het transport over de weg rustig verloopt. De Cruiser XL is uiterst eenvoudig te bedienen door instelling op de voorste steunwielen. De werkdiepte wordt gelijkmatig geregeld via de koppelstang naar achter naar de pakker. Dit kan optioneel mechanische of hydraulisch.

 

Download hiernaast de folder voor meer informatie

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    *Verplichte velden

    Onze merken

    Bekijk hier onze merken