Vragen? 0593 58 24 44

Getrokken oogsttechniek

 • Merk: Grimme
 • Type: BM - FT - FM - Rootster

Getrokken bietenrooitechniek

Neem contact op

BM 300

Deze 6-rijige bladmulcher wordt in de 2-fasen oogst ingezet. De machine is met robuuste staalklepels voor het hakselen van het bietenblad alsmede twee tegen elkaar in draaiende poetserassen met slijtvaste rubberklepels voor het volledig poetsen van de bietenkop uitgevoerd. Rijafstanden tussen 45 cm en 50 cm, resp. 18″ en 20″ kunnen met de BM 300 bewerkt worden.

 • BM 300, 6-rijig, hoge capaciteit, onderhoudsvriendelijk

 

FT 300

Deze 6-rijige Inline-fronthakselaar wordt in het 1-fase systeem samen met de ROOTSTER 604 ingezet en is met een gepatenteerde bladafleg uitgevoerd, die verstoppingen bij de nakoppers zoveel mogelijk vermijdt. Het gehakselde bietenblad wordt pas achter het nakoppen op de grond gelegd. Daarmee zorgt dit systeem voor een optimale verdeling van de gehakselde bladmassa. De FT 300 laat zich flexibel van 45 naar 50 cm ombouwen.

 • FT 300, 6-rijig, frontaanbouw, nauwkeurige kopsnede, gepatenteerd Inline-systeem

 

FM 300

Deze 6-rijige inline-frontmulcher wordt in het 1-fase systeem samen met de ROOTSTER 604 ingezet. Een tegen de rijrichting in draaiende Multi- en een met de rijrichting meedraaiende poetseras ontbladeren de bieten bijzonder voorzichtig. Het resultaat is volledig bladvrije bieten en tot 10% hogere bietenopbrengsten dan bij gebruikelijke nakoppers De FM kan met rijafstand 45 of 50 cm geleverd worden.

 • FM 300, 6-rijig, frontaanbouw, productvriendelijk ontbladeren van de bietenkop

 

Rootster 604

Eenvoudig en robuust, zo luidde de formule bij de ontwikkeling van de getrokken bietenrooier Rootster met 4-tons bunker, die als 6-rijige variant beschikbaar is. Alle machinefuncties kunnen comfortabel vanuit de trekker via een bedieningsterminal bediend worden. Alle aandrijvingen zijn mechanisch en onderhoudsarm gemonteerd. Dit vereenvoudigt niet alleen eventuele reparaties, maar zorgt ook voor een geringe vermogensbehoefte (vanaf 136 kW / 185 PK). De ROOTSTER kan in het 1-fase systeem met de FT 300 of met de FM 300 of in het 2-fasen systeem met de BM 300 ingezet worden. De machine kan op rijafstanden van 45 of 50 cm ingesteld worden.

 • Rootster 604, 6-rijig, 4-tons bunker, getrokken wagenrooier

 

 

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  *Verplichte velden

  Onze merken

  Bekijk hier onze merken