Vragen? 0593 58 24 44

Transportband

 • Merk: Grimme
 • Type: SC / TC / LC

Transportbanden
Verlangbanden

Neem contact op

SC serie

De verlengingsbanden van de SC-serie kenmerken zich door een robuuste constructie bij gelijktijdig productvriendelijke behandeling tijdens het in- en uitschuren. De transportband met 7 m, 9 m of 12 m reikwijdte en 80 cm breedte overtuigt door een hoge capaciteit, die tot 30% hoger is dan voorheen, bij maximale bescherming van het product. Maximaal productvriendelijk wordt bereikt door de optioneel verkrijgbare overgavehulp SoftFlow, welke de belasting tot 30% reduceert. De stevige constructie maakt een storings- en onderhoudsvrije werking mogelijk. De optioneel verkrijgbare tandemwielen ondersteunen eenvoudig verplaatsen. De koppelingen verbinden de transportbanden en de hallenvuller met elkaar en maken het verplaatsen als één set mogelijk.

 • SC 807, 7 meter rijkwijdte
 • SC 809, 9 meter rijkwijdte
 • SC 812, 12 meter rijkwijdte

 

TC serie

De duo-verlengingsbanden kenmerken zich door een robuuste constructie bij gelijktijdig vriendelijke productbehandeling gedurende het inschuren. De combinatie van twee 80 cm brede transportbanden met 13,5 m of 16,5 m reikwijdte overtuigen door het unieke bandhefmechanisme (airbag). Deze garandeert een voorzichtige productovergave van band naar band, net als de optionele overgavehulp SoftFlow aan de tweede band, welke de belastingen tot 30% reduceert. De optionele hydraulische besturing en de rijaandrijving maken comfortabel verplaatsen mogelijk. De traploze aanpassing van de reikwijdte maakt het verplaatsen van de hallenvuller zonder verbouwing van de inschuurlijn mogelijk.

 • TC 813, rijkwijdte 13,5 meter
 • TC 816, rijkwijdte 16,5 meter

 

LC Serie

De transportbanden uit de LC-serie zijn elektrohydraulisch aangedreven, bijv. bij stationaire inzet op de boerderij. De LC 705 is zwenkbaar en kan of hydraulisch, bijv. bij mobiele inzet op het veld middels trekkerhydrauliek, of met beide aandrijvingen tegelijk uitgevoerd worden (hybride-aandrijving), om de inzetmogelijkheden te vergroten. Voor maximale productvriendelijkheid is het aannamepunt standaard trapsgewijs in de hoogte verstelbaar. De traploze verstelling van de bandsnelheid maakt een optimale aanpassing mogelijk aan elke omstandigheid.

 • LC 705, transportlengte 5,2 meter
 • LC 707, transportlengte 7,5 meter
 • LC 709, transportlengte 9,5 meter

 

Interesse? Stel je vraag hieronder

Wenst u meer informatie over dit product te ontvangen. Vul het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  *Verplichte velden

  Onze merken

  Bekijk hier onze merken